Minden kategória

Termékek

Főoldal>Termékek>API 610 szivattyú

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619760418957416.jpg
DMS sorozatú vízszintes osztott többlépcsős szivattyú

DMS sorozatú vízszintes osztott többlépcsős szivattyú


● Vízszintes osztott többlépcsős szivattyú

● A csapágy típusú szivattyú között

● BB3

● API 610 BB3 szivattyú

e-mail: [e-mail védett]

Főbb műszaki adatok

● Teljesítmény: 2400 m3 / h
● Fej: 2000m
● Nyomás: 35 MPa
● Hőmérséklet: -40-200 ° C

Alkalmazási területek

● Ezt a szivattyú-sorozatot elsősorban kőolaj-kitermelésben, petrolkémiai, vegyi, szén-vegyi, csővezeték-szállításban, tengervíz sótalanításban, erőművekben stb. Használják. -nyomású hidraulikus energia-visszanyerő turbina a vegyiparban, és sovány folyékony szivattyú és gazdag folyékony szivattyú, amelyet műtrágya és ammónia üzemekben használnak, és így tovább.

● A szivattyúkat tipikus üzemi körülmények között használják, mint például a kazán tápvize az erőműben, a szennyvízelvezetés és a foszforeltávolítás az acélüzemben, az olajmező vízbefecskendezése és más nagynyomású alkalmazások.

Versenyelőny

● Az első fokozatú járókerék szívó kivitelű, és jó kavitációs teljesítményt nyújt. A járókereket háttal helyezzük el, így az axiális erő automatikusan kiegyensúlyozott lesz a bonyolult szerkezetű egyensúly-mechanizmus nélkül. Ez leegyszerűsíti a szivattyú szerkezetét és megkönnyíti a közeg szilárd részecskékkel történő szállítását.

● A szivattyú be- és kimenete a szivattyú testén található. A szivattyút szétszerelhetjük úgy, hogy egyszerűen kinyitjuk a szivattyú fedelét, és a szivattyú testét készenléti állapotban hagyjuk a be- és kimeneti csővezetékek eltávolítása nélkül. A karbantartás egyszerű és kényelmes.

● A csapágyak a tengely teljesítményétől és sebességétől függően képesek önkenő csúszó csapágyszerkezetet és kényszerített kenési csapágyszerkezetet alkalmazni.

● Valamennyi súrlódáspár nagy keménységű és kopásállóságú anyagból készül, ezért nem könnyű megharapni. A forgó hüvelyek és a gyűrű a felületen edzett, nemcsak a keménység és a keménység különbségét biztosítja, hanem nehezen megharapható is. Alkalmas szilárd-folyékony kétfázisú közeg továbbítására és a részecskék eróziójának csökkentésére. A szivattyú élettartama és megbízhatósága garantált.

ÉRDEKLŐDÉS