Minden kategória

Termékek

Főoldal>Termékek>API 610 szivattyú

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619761267909600.jpg
DSG sorozatú vízszintes nagynyomású többfokozatú szivattyú

DSG sorozatú vízszintes nagynyomású többfokozatú szivattyú


● Vízszintes nagynyomású többfokozatú szivattyú

● A csapágy típusú szivattyú között

● BB5

● API 610 BB5 szivattyú

e-mail: [e-mail védett]

Főbb műszaki adatok

DSG
DSH
Átfolyási tartomány5 ~ 730m3 / h 45 ~ 1440
Fejtávolság~ 3200m3200 m (6000 fordulat/perc)
Alkalmazható hőmérséklet-80 ~ 450 ° C-80 ~ 450 ° C
Tervezési nyomás~ 35MPa~ 35MPa
Alkalmazási területek

● A DSG sorozatú szivattyúkat főként kazán-tápvízben, finomítókban, hőerőművekben, szénkémiai iparban, városi vízellátásban, vízkezelésben, petrolkémiai és egyéb iparágakban használják. Különösen alkalmas folyadékok, gyúlékony, robbanásveszélyes, mérgező, magas hőmérsékletű és nagy nyomású anyagok szállítására, mint például cseppfolyósított kőolajgáz, könnyű szénhidrogének, kazán tápvíz stb.

● A DSH sorozatú szivattyúkat elsősorban az olajkitermelésben, a szénkémiai iparban, a tengervíz sótalanításában, az erőművekben és így tovább használják. Szürkevíz-szivattyúkban, sovány metanol-szivattyúkban, műtrágyákban, sovány folyadékszivattyúkban és gazdag folyadékszivattyúkban is használható a szénkémiai iparban.


Versenyelőny

● A szivattyútest és a szivattyú fedelének nyomó részei kovácsolással készülnek, ami biztonságosabbá és megbízhatóbbá teszi a működést.

● Mind a szivattyútest, mind a járókerék tömítőgyűrűvel van ellátva. A hézag és a keménység megfelel az API 610 szabványnak. A pótalkatrészek könnyen cserélhetők és hosszú élettartamúak.

● Vannak vezetőkulcsok és pozicionáló csapok. Magas hőmérsékletű közeg továbbításakor a szivattyú kitágul és a nem hajtott végig terjed, ami nem befolyásolja a szivattyú és a meghajtó gép közötti kapcsolatot. A működés biztonságosabb és megbízhatóbb.

● A tengelyteljesítménytől és a fordulatszámtól függően önkenő csúszócsapágyak és kényszerkenésű csúszócsapágyszerkezetek alkalmazhatók.

● A belső mag az integrált elszívó szerkezetet alkalmazza, amely lehetővé teszi a szivattyú karbantartását és ellenőrzését a bemeneti és kimeneti csővezetékek mozgatása nélkül.

ÉRDEKLŐDÉS