Minden kategória

Termékek (Products)

Főoldal>Termékek (Products)>API 610 szivattyú

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619764048714495.jpg
VMC sorozatú függőleges zsákos szivattyú

VMC sorozatú függőleges zsákos szivattyú


● Függőleges zsákszivattyú

● Függőleges szivattyú  

● VS6

● API 610 VS6 szivattyú

e-mail: [e-mail védett]

Főbb műszaki adatok

● Fej: 0-800m
● Teljesítmény: 0-800m3/h
● Szivattyú típusa: Függőleges
● Nyomás: 10 MPa
● Hőmérséklet: -180-150 °C
● Anyag: öntött acél, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, titán, titánötvözet, Hastelloy ötvözet

Alkalmazási területek

● Ezt a szivattyúsorozatot széles körben használják petrolkémiai, szénkémiai, kriogén mérnöki, kondenzátum-kinyerési, cseppfolyósított gáz-mérnöki, olajfinomító, erőművek, csővezeték-nyomásszabályozás, tengervíz-sótalanítás és más iparágakban és területeken.

● Különösen alkalmas alacsony hőmérsékletű közeg, könnyen elgázosító közeg stb. szállítására, mint például földgáz, etilén, folyékony ammónia, kondenzátum, könnyű szénhidrogének és olajtermékek stb.

Versenyelőny

● A gördülőcsapágy szerkezet vékony olajkenéssel van felhordva. Speciális kenőolaj-keringtető rendszerrel tervezték, és a csapágyak jó kenőhatással rendelkeznek. Eközben víz- és léghűtő szerkezetek vannak, amelyek alkalmasak különféle munkakörülményekre és javítják a csapágy élettartamát.

● A mérlegkamra csatlakoztatható a bemenethez. Ha a közeg könnyen elpárologtatható, a másodlagos járókerékhez is csatlakoztatható, hogy növelje a nyomást a tömítőkamrában, csökkentse a gázosodás lehetőségét, valamint növelje a biztonságot és a megbízhatóságot.

● Az első fokozatú járókerék szívó járókerékkel rendelkezik, amely jó szívóteljesítménnyel rendelkezik, és lerövidítheti a szivattyú behelyezési mélységét.

● A csúszócsapágy többpontos tartószerkezetét alkalmazzák, és a csapágyak közötti fesztávot úgy alakították ki, hogy megfeleljen az API szabványok követelményeinek. A csapágyak nagy kopásállóságú anyagait alkalmazzák a szivattyú stabil működésének biztosítására.

● A profilhegesztett szerkezet szívó- és nyomószakaszban kerül alkalmazásra, öntési hibák nélkül és erős nyomástartó képességgel.

● A dob-tárcsa szerkezet az axiális erő kiegyensúlyozására szolgál, és működés közben automatikusan beállítja az axiális hézagot. Ezzel az axiális erő teljes egyensúlya érhető el, így a csapágy axiális terhelés nélkül fut. A szivattyúk élettartama hosszabb lehet, és biztonságosabb a működésük

ÉRDEKLŐDÉS