Minden kategória

Termékek

Főoldal>Termékek>API 610 szivattyú

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619761598338780.jpg
ZE sorozatú petrolkémiai folyamatszivattyú

ZE sorozatú petrolkémiai folyamatszivattyú


● Petrolkémiai folyamatszivattyú

● Túlnyúló típusú szivattyú

● OH2

● API 610 OH2 szivattyú

e-mail: [e-mail védett]

Főbb műszaki adatok

● Méret: 1-16 hüvelyk
● Teljesítmény: 0-2600 m3/h
● Fej: 0-250m
● Hőmérséklet: -80-450 ° C
● Nyomás: 5.0 MPa
● Anyag: öntött acél, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, titán, titánötvözet, Hastelloy ötvözet

Alkalmazási területek

● Ezt a szivattyúsorozatot elsősorban olajfinomítókban, petrolkémiákban, kriogén mérnöki munkákban, szénkémiai, vegyiszálas és általános ipari folyamatokban, erőművekben, nagy és közepes fűtő- és klímaberendezésekben, környezetvédelmi mérnöki munkákban, tengeri iparban és sótalanító üzemekben használják. mint más iparágak és területek.

Versenyelőny

● A csapágyfelfüggesztés konzolja egy egészben van kialakítva, amely olajfürdővel van kenve. Az olajszintet az állandó olajpohár automatikusan állítja be.

● A munkakörülményektől függően a csapágy felfüggesztés konzolja léghűtéses (hűtőbordákkal) és vízhűtéses (vízhűtéses karmantyúval) lehet. A csapágyat labirintus portárcsa tömíti.

● A motor a kiterjesztett szakaszú membráncsatlakozást alkalmazza. Nagyon kényelmes és gyorsan karbantartható a csővezetékek és a motor szétszerelése nélkül.

● Ennek a szivattyúsorozatnak nagy az általánosítási foka. A teljes kínálat ötvenhárom specifikációval rendelkezik, miközben mindössze hétféle csapágyváz alkatrészre van szükség.

● A 80 mm-es vagy annál nagyobb kimeneti átmérőjű szivattyútest dupla csavarmenetes kialakítású a radiális erő kiegyenlítésére, így biztosítja a csapágy élettartamát és a tengely elhajlását a tengelytömítésnél.

ÉRDEKLŐDÉS